Три седмици след старта на най-напудреното шоу, в Къщата почти не е останал човек, който да се разбира с всички останали и да не таи негативи към някой от Съквартирантите си. Тази вечер ще видим как седмична мисия „Война за Къщата" ще прелее чашата на търпението и много скрита неприязън ще излезе на яве.

Преслава напусна Къщата на VIP Brother

Вчера, по време на мисия „Битка за кухнята", Джино категорично заклейми Деян и го обвини в прекомерна спортна злоба и нулев толеранс към по-възрастните. По време на последните номинации, Деян открито заяви, че двамата с Бианкалана са от различни планети и никога няма да намерят общ език. Днес ще станем свидетели на първият сблъсък между мачовците. Какви квалификации ще си разменят те и дали това не е началото на една студена война, предстои да разберем.

Шоколадов скандал избухна във VIP Brother

Две седмици след старта на предаването, прагът на най-известната Къща беше прекрачен от още две VIP дами. Малкото общество във VIP Brother не прие с отворени обятия новодошлите, но докато Кристина все по-усърдно намираше своето място сред останалите, Катрин със светкавична бързина успя да настрои почти всички срещу себе си.

В редиците на VIP Brother се вляха Кристина Димитрова и Катрин Вачева

Довечера ще видим нескритата неприязън на повечето от Съквартирантите към моделката. Гъмов дори ще сподели пред Люси, че мисли пребиваването с нея за лоша карма и голямо наказание.

Напрежението във VIP Brother ескалира звездите имат нов общ противник
netinfo
С какво провокативната Вачева успя да изнерви дори най-спокойния Съквартирант - Катя и какво мислят за нея плеймейтките в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Тази вечер ще станем свидетели и на още две епични битки. След като вчера червеният отбор спечели властта над кухнята, днес отборите ще се изправят в битка за банята, басейна и фитнеса. Големият брат се е постарал изпитанията да са достатъчно сложни и атрактивни, а отборният дух и общият хъс на Съквартирантите няма да им позволи да се откажат и те ще се борят със зъби и нокти за по-добър стандарт на живот.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.