Караници, ревност и борба за сърцето на Гъмов във VIP Brother
Караници, ревност и борба за сърцето на Гъмов във VIP Brother / Нова тв

Снощи се проведоха вторите за сезона елиминации. Застрашени от изгонване бяха Луна, Джорджано, Люси и Кичка. След провелото се гласуване, зрителите решиха Джорджано да напусне завинаги Къщата.

Джорджано напусна Къщата на VIP Brother(ВИДЕО)

Караници ревност и борба за сърцето на Гъмов във VIP Brother
netinfo

По време на живото предаване снощи, зрителите на Нова станаха свидетели и на сливането на двете къщи. Малко по-рано Big Brother помоли дует „Ритон", Ернестина и Кичка да решат кои двама Съквартиранти, пребиваващи в селската Къща, да се присъединят към звездната им компания и кои да си тръгнат завинаги от шоуто.

Звездите взеха трудното решение да изпратят вкъщи Съквартирантите от сезона на Big Brother Анита, Катя и Кирил. Така в редиците на VIP Brother се вляха Кристина Димитрова и Катрин Вачева.

Любовни трепети, признания и разочарования в Къщата на VIP Brother

В днешния дейли епизод ще станем свидетели на поредния разрив в лагера на естрадата. Този път в техните отношения ще се намеси една любима естрадна звезда от външния свят, а разговорът за нея ще стане повод за поредната конфронтация между Кичка и Здравко. По-късно певицата ще влезе в остра разпра с друг Съквартирант, а причината е престоят му в кухнята.

Караници ревност и борба за сърцето на Гъмов във VIP Brother
netinfo

Двуседмичната изолация вече си казва думата и днес ще видим как хормоните напълно превземат най-известната Къща. Преди няколко дни стана ясно, че Моника си е паднала по Гъмов. Красавицата ще види конкуренция в лицето на Преслава и заедно с новата си дружка Светлана ще се обединят срещу поп-фолк звездата. Самата Светлана ще признае на Моника, че тя също има влечение към Съквартирант в Къщата.

Любовните стрели на Купидон в Къщата на VIP Brother

Караници ревност и борба за сърцето на Гъмов във VIP Brother
netinfo

Какви шокиращи разкрития ще чуем от двете дами и какво ще предприеме Моника в борбата за симпатиите на Гъмов, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.