Любовни трепети, признания и разочарования в Къщата на VIP Brother
Любовни трепети, признания и разочарования в Къщата на VIP Brother / снимка: Нова телевизия

Втора част от седмичната мисия „Пълен мрак" е в действие в Къщата на VIP Brother. Преслава и Деян трябваше да покажат екипна игра - условието бе да пренесат три топки, стъпвайки единствено по греди. Ако топката падне или те стъпят на земята, трябваше да се върнат отново в изходна позиция. Времето за изпълнение на задачата бе 5 минути, но имаше и една подробност - те трябваше да направят това в непрогледна тъмнина. Двамата се справиха успешно с мисията.

Междувременно в Къщата страстите са разгорещени.

През последните няколко дни Луна и Джорджано упорито се отбягват. След като поп-фолк певицата се интегрира към общата група, тя започна да подхвърля пред другите не особено положителни забележки за доскорошния си най-добър приятел - „не знае какво иска", „странен е", „не може да си определи пола". Сякаш за да опровергае обвиненията на Луна, че си пада по мъже, интернет сензацията започна да флиртува поотделно с двете най-красиви жени в Къщата - Моника и Светлана. Джорджано използваше абсолютно една и съща тактика и към двете, но тя, за жалост, не даде резултат никъде.

Промяната в поведението на Луна не остана незабелязано. Съквартирантите признаха, че са останали много приятно изненадани от коренната й промяна. В Гъмов обаче се появиха угризения, че толкова много хора са я нападали едновременно. Малко по-късно Ернестина изрази съжалението си, че Луна е прекарала толкова време сама.

Ден след мисията „Кой е по-по-най", Деян и Гъмов коментираха, че е имало обидени от играта. Двамата бяха категорични, че не би трябвало да се гледа сериозно на това. Кичка, обаче така и не успя да преглътне обидата, че в почти всички категории беше подредена от Иво на последните места. Естрадната певица се опита да се пошегува със ситуацията, но болката прозираше през смеха й.

След като миналия ден Гъмов заля Светлана с критики, днес тя бе повече от тъжна. Споменът от вчерашния разговор отново я разстрои и тя избухна в сълзи. Красавицата бе дълбоко наранена, защото според нея актьорът я е обвинил несправедливо. По-късно, обаче Гъмов се извини на Светлана заради обвинителните си думи. Той й обясни, че си има една такива моменти, в които напада хората напълно ненужно и избухва в неподходящи моменти. „Не е насочено към теб, ти си едно прекрасно момиче!", поднесе извиненията си актьорът. Накрая двамата се прегърнаха и целунаха, с което красавицата показа, че му прощава.

Красотата и изящността на Ернестина направиха силно впечатление на Моника. Красавицата не скри възхищението си от визията на актрисата, въпреки 52-годишната й възраст. „Прокълни ме на твоята възраст и аз да съм така", помоли се Моника.

В реалния живот Моника е обвързана, но се оказа, че и в Къщата се е появил обект на нейното желание. С много заобикалки и намеци красавицата призна на Ернестина, че си е паднала по Гъмов. По-късно актрисата каза на Станимир, че има жена в Къщата, която го харесва. Ерна разучи, че актьорът си има приятелка в реалния живот, след което веднага докладва новината на Моника. Красавицата остана видимо разочарована и сподели убеждението си, че той със сигурност не я харесва. Енрестина успокои новата си приятелка, че Гъмов изобщо не допуска, че тя би си паднала по него, поради което дори не си позволява да гледа на Моника като на жена.

Малко по-късно Ерна съобщи на Гъмов, че е обект на любовен интерес от страна на Моника. Актьорът видимо се изненада от новината. „Не е нито моментът, нито мястото за такива разговори", беше категоричен Станимир. По думите му темата е много деликатна и още не е подготвен за ясен и категоричен отговор. Красавицата не остана очарована от реакцията му, още повече, че за нея не остана незабелязана близостта на Гъмов и Преслава. Моника намери спасение в Изповедалнята, където се отдаде на мъката си, обляна в сълзи.

Междувременно Здравко също се включи в „Пълен мрак". Big Brother му възложи тайна мисия, от която зависи бюджета за следващата седмица. Той заедно с други четирима Съквартиранти трябва да влязат в Къщата на духовете - помещение, обладано от тъмни духове. Big Brother ще обяви, че те трябва да останат там до сутринта. Успее ли Здравко да убеди поне двама Съквартиранти да напуснат преждевременно, мисията ще бъде обявена за успешна.

Започна е мисия „Къщата на духове". Здравко, Кичка, Луна, Люси и Моника трябва да се преборят с пет свои фобии - от тъмно, от болници, от полудяване и от призрачни същества. Те облякоха усмирителни ризи и влязоха в най-ужасяващата стая в Къщата. В момента, в който Big Brother изгаси лампите, Здравко пристъпи към осъществяване на тайната си мисия.

Дали ще успее да излезе преди зазоряване с още двама Съквартиранти, ще стане ясно в понеделник.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.