Михаил Миков и Сергей Станишев надъхват социалистите на Бузлуджа
Михаил Миков и Сергей Станишев надъхват социалистите на Бузлуджа / Георги Манев- ПРЕС ТВ

Традиционният събор на левицата, с който се отбелязва годишнината от организираното социалистическо движение в България ще се състои тази събота 2 август от 10:00 часа на историческата поляна  под връх Бузлуджа.

Тази година мотото е “Силна БСП – единна левица”, информират от пресцентъра на партията. Членовете и симпатизантите на левицата ще чуят първото слово новоизбраният председател Михаил Миков. Слово се предвижда да произнесе и Сергей Станишев , председателят на партия “Български социалдемократи” Георги Анастасов, лидерът на младите социалисти Вероника Делибалтова.

Предвидена е развлекателна програма под надслов “Българската левица има таланти”, в която ще участват танцови състави и популярни изпълнители.

В събота от 17:00 ч. до 20:00 ч. ще има турнир по пейнтбол, организиран от Младежкото обединение в БСП. Предвижда се в турнира под надслов “Честна игра” да се включат освен младежи – социалисти и млади депутати от левицата, каза председателят на Младежкото обединение в БСП Вероника Делибалтова.

Днес вечерта, от 19:30 ч. ще бъдат поднесени венци и цветя на Паметника на свободата на връх Шипка. Очаква се там да присъства и новоизбраният председател на партията Михаил Миков.

Михаил Миков и Сергей Станишев надъхват социалистите на Бузлуджа
netinfo

За желаещите да посетят Националния събор на левицата на Бузлуджа на 2 август, има организиран транспорт. Автобусите тръгват в 8:00 ч. от площад „Възраждане” в Габрово. Цената на двупосочния билет е 2 лева. Всеки желаещ може да си закупи от офиса на БСП в Габрово (ул.Чардафон 19) или да потърси повече информация на тел. 066/807747.