Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в „Лидер“?
Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в „Лидер“? / БГНЕС, архив
Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в „Лидер“
77603
Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в „Лидер“
  • Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в „Лидер“

Една голяма част от структурите на политическа партия „България без цендура“ (ББЦ) в Пловдив ще преминат към партия „Лидер“ и Български демократичен център (БДЦ). Това заяви на пресконферепнция днес бившият председател на ББЦ Юри Величков.

По думите му, числеността на активистите на Николай Бареков само в район „Западен“ са 152-ма. Очаква се скоро и те да преминат към „Лидер“.

От мен, лоша дума няма да чуете за „България без цензура“. Това беше моя кауза в сърцето, работих честно и почтено за тази партия, коментира Величков.

Той бе категоричен, че доброволно е напуснал ББЦ на 12 януари, а две дни по-късно е станал член на партията „Лидер“.

По думите му, това, което го е мотивирало да се включи в редиците на тази партия е изказване на съпредседателя на БДЦ д-р Красимира Ковачка, която открито заявила, че не се отпускат достатъчно средства за култура.

За първи път някой да каже, че народът ни тъне в невежество. Чувайки тези думи, за мен надделя мнението, че аз трябва да продължа по този път, коментира още Величков.

От 12,30 часа днес ще се проведе пресконференция от страна на пловдивското ръководство на "България без цензура" за опровергаване на информацията за напускащи структури на партията и нейни членове в Пловдив.

Голяма част от активистите на Бареков в Пловдив отиват в Лидер
netinfo