Рая Прапорска и Кристиян Янев са Мис и Мистър Езикова гимназия 2012
Рая Прапорска и Кристиян Янев са Мис и Мистър Езикова гимназия 2012 / Влади Владимиров

Рая Прапорска и Кристиян Янев са Мис и Мистър Езикова гимназия "Д- р Петър Берон" за 2012 година. Те спечелиха вота на журито, с председател учителят по физическо възпитание и спорт Силви Игов. Техни подгласници са Юлияна Димитрова и Алесандро Фиорини.

"Беше трудно, защото конкуренцията бе голяма", каза председателят на журито, оправдавайки забавянето на обявяването на резултатите.

Публиката в препълнената зала на театъра избра за Мис Езикова гимназия 2012 г. Марияна Иванова, а за Мистър Алесандро Фиорини.

Най- красивото и талантливо момиче, според организаторите на конкурса е Юлияна Димитрова, а при момчетата избора падна върху Кристиян Янев.

В първия кръг кандидатите бяха представени и отговаряха на въпроса- С какво бих променил света? Във втория тур всеки разкри таланта си със скечове, а в третия момичетата и момчетата се явиха, в т. нар. официални тоалети.

"Чувствам се чудесно. Ученичка съм в 11- ти клас, "Испански с английски език". Искам да продължа обучението си в Лондон и да пътувам, за да откривам нови неща по света", каза за Дарик  Мис Езикова гимназия Рая Прапорска.