Емилия Хакармели
Емилия Хакармели / СК "Дама купа"
Завърши третият състезателен ден от програмата на 37-я Международен бридж фестивал "Албена 2019". Изигра се двойков турнир, в който съперниците на двойките след всеки кръг се определяше по "Датска система".

С убедителна преднина шампиони и притежатели на най-големите купи "Парадайс Блу" стана израелската топ двойка Емилиа Хакармели и Хектор Москович. С вицешампионските купи се поздравиха руските състезатели Дмитрий Фазуненко и Константин Финагин, които доказаха много добрата си спортна форма, печелейки три призови места от три турнира.

Хектор Москович
СК "Дама купа"

Трети останаха силните варненски бриджьори Васил Гетов и Ивайло Манов,а четвърти са отново израелска двойка - Ехудит Блас и Рами Блас.

Днес от 15.30 часа е блиц отборният турнир за купите на бридж клуб ''Албена", а утре в същия час започва и престижният двусесиен турнир за смесени двойки за купите на организаторите от спортен клуб "Дама купа", които са осигурили безплатен вход за зрители и канят всички любители на бриджа от цялата страна да се насладят на изпълненията на много високо класни състезатели от Европа и Америка.