/ NOVA
Две двойки са на крачка от елиминациите в “Един за друг” след като не успяха да преминат първото групово изпитание в най-романтичното риалити тази седмица. Брокерът Светослав, съпругата му Сияна, инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир отказаха участие в скоковете с бънджи и останаха с бюджет от 0 лева в седмичното класиране, поставяйки под въпрос своето участие във финалния етап на надпреварата.

Всяка от двойките в имението на любовта трябваше да преодолее страховете си и да превъзмогне себе си, за да премине успешно през поредното изпитание в предаването. Влюбените участници бяха качени на висяща платформа, издигната на височина от 35 метра. За да спечелят сумата от 5000 лева, те трябваше да съберат смелост и да скочат заедно, увеличавайки значително натрупаното си до момента семейно състояние. Всяка секунда колебание обаче намаляваше потенциалната сума, която двойката може да спечели.

Най-бързо със задачата се справиха младите юристи Елизабет и Йордан, които съумяха да добавят цели 4760 лв. към своят бюджет. Забавните перничани Михаела и Венцислав и вечно усмихнатите Петър и Галена завършиха наравно, добавяйки 4570 лв. към своето богатство. Инфлуенсърката София и определяната като най-голям стратег Сияна не успяха да превъзмогнат страховете си и отказаха участие в играта, което остави тях и половинките им Тихомир и Светослав на последните две места във временното класиране.

След високите дози адреналин, вечерта за влюбените двойки завърши с шумно караоке парти, в което се включи и иконата на българската поп музика Васил Найденов, който пя и се весели с всички тях под звуците на някои от най-големите си хитове.

Утре любовните премеждия в “Един за друг” продължават с нови водни приключения, които биха се опрели и на най-опитните мореплаватели. Не пропускайте премиерния епизод на най-позитивното романтично риалити в събота, 11 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
NOVA