Коалицията с „Атака” била неудобна за управляващите
Коалицията с „Атака” била неудобна за управляващите / Веселин Максимов
Коалицията с „Атака” била неудобна за управляващите
68885
Коалицията с „Атака” била неудобна за управляващите
  • Коалицията с „Атака” била неудобна за управляващите

„Очевидно коалицията с „Атака” е крайно неудобна за управляващите и затова те извършват такива „совалки”. Така коментира в Бургас отцепването на още един народен представител от парламентарната група на ГЕРБ лидерът на „Движение България на гражданите” Меглена Кунева. Тя присъства на откриване на нов офис на партията.

Меглена Кунева обърна внимание на това, че в сегашното Народно събрание е от първостепенно значение как гласуват един или двама депутати и така обясни своята идея за „совалките” на управляващите из другите парламентарни групи. И обяви, че ще наблюдава внимателно как гласуват вече двамата отцепници от партията на Бойко Борисов

Тя отново издигна искане за нова Конституция, за да бъдат ясно дефинирани задълженията на политическите партии пред всички, които са дали своя глас за тях. Кунева призова двамата отлъчили се да признаят с какво ГЕРБ ги е смущавал. Нейният заместник Найден Зеленогорски заяви, че от „Движение България на гражданите” искат час по-скоро предсрочни парламентарни избори.

Чуйте звуковия файл