Победителят в осмия сезон на шоуто за преобразявания разказва за преживените емоции
Фики Стораро е победител в осмия сезон на уникалното шоу за преобразявания. Талантливият изпълнител спечели жури и публика с образа на Лайнел Ричи и представянето на песента „Hello”. „Чувството е неописуемо. Все още съм развълнуван. Не мога да повярвам какво ми се случи. Този успех много ме развълнува и за мен е като насън. Чувството е магическо, каза в предаването „Здравей, България” Фики.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Краят на сезона, каквото беше - беше. За мен равносметката е, че имах честта да имитирам 12 уникални певци, да изпея 12 невероятни песни, да изпитам емоция, която досега не съм изпитвал! За всичко това благодаря на целия екип на предаване номер 1 в българския ефир, начело с продуцента г-н @magi_halvadjian , на всички мои близки и приятели и на ВАС, дълбоко уважаваните от мен зрители, които не спряхте да ме подкрепяте със СМС-и! Тази вечер всичко е във Вашите ръце! Ако сте ме харесали, ако аз съм Вашият победител, имате още малко време да гласувате за мен със СМС на номер 1️⃣7️⃣7️⃣3️⃣6️⃣ Благодаря от сърце! Обичам Ви! ❤️

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on




Певецът признава, че до последно не е бил уверен, че може да спечели в предаването. „Нямах усещането, че победата е моя. От първия образ много се стараех да пресъздавам добре всеки следващ, които ми се падне. Много се радвам, че публиката оцени моя труд. Всички участници бяха невероятни”, споделя той.

За Фики ключът към успеха е старанието. С такова е подходил към образа на Джей Ло, който е бил най-голямото предизвикателство за него. Той признава, че преди да излезе на сцената е трябвало да преодолее себе си и начина, по който изглежда. Положителната реакция на публиката го е накарала да се чувства щастлив.
 
Как се справя с негативизма, карантината и скуката Фики? (ВИДЕО)

Сред факторите за неговия успех в шоуто Фики поставя екипа, с който е работил. „Всички пред и зад камерите са страхотни професионалисти, които те предразполагат да работиш с хъс и да правиш всичко по точния начин. За мен от самото начало мотивация беше да правя хубава музика”, заявява изпълнителят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Искам още веднъж сърдечно да благодаря на всички, които ме подкрепиха вчера и ме направиха победител! Благодаря на @magi_halvadjian , че излезе на сцената, за да изкаже мнението си за мен - Маги, думите ти ме трогнаха. Дълбоко признателен съм ти, че ми даде шанс да бъда част от това невероятно шоу! Благодаря на уважаемото жури за високите оценки, които изразиха не само с точки! Благодаря на целия екип на “Като две капки вода”/ @katodvekapkivoda за невероятния професионализъм и лекотата, с която преминаваме през подготовката! Вие сте велики! Специални благодарности на Етиен Леви, който е мой вдъхновител, мотиватор и учител още от музикалното училище! Благодаря на другите невероятни участници - за мен е удоволствие да сме заедно в този сезон! Благодаря на всички, които пускаха СМС-и снощи за мен и ми писаха и ме отбелязваха в социалните мрежи - вашата подкрепа е важна за мен. Не мога да опиша с думи емоцията, която изпитах и която още ме държи! Това шоу е велико! БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!!!

A post shared by Fiki (@fikistoraro) on




Най-голяма опора за него през целия му път в „Като две капки вода” е неговият баща – Тони Стораро.  „Той е човекът, който винаги ме мотивира и подкрепя. Благодарение на него аз съм това, което съм”, казва Фики.

Големият победител загатна, че подготвя много голяма изненада за публиката, която ще е в различен стил от този, в който го познават феновете му. Решил е да сбъдне една своя мечта.

В условията на пандемия Фики се радва, че е бил част от глътката свеж въздух, която шоуто е давало от екрана на зрителите. Той определя себе си като щастлив човек.
 
NOVA