/ iStock/Getty Images
Във Великобритания е обявена за продан една от най-известните с паранормални явления къщи, пише Риа новости.

Имотът в графство Есекс в миналото е бил затвор за обвинени във вещерство. Малката къща е известна като "Клетката" и собственичката й твърди, че в нея редовно се наблюдават паранормални явления.

Проклятията, които тези фамилии не успяха да развалят (ВИДЕО)


По стълбищата се появявали кървави пръски, вратите се отваряли сами, от крановете на чешмите потичала вода, без да има хора в стаята.

Ванеса Мичел купила къщата през 2004 г. и казва, че вътре е виждала зловещ призрак с вид на "дяволски козел", а неизвестна сила дръпнала косата й.

Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света (СНИМКИ)

Агенцията за недвижими имоти рекламира къщата като "възможност за бизнес начинание, за даване под наем на специален, паранормален имот".

Смята се, че в миналото поне 19 жени, обвинени във вещерство, са били затворени в къщата. Две от тях били екзекутирани през 1582 г.

5 празника, които са подобни на Хелоуин (ВИДЕО)

8-годишният син на една от жените бил принуден да свидетелства срещу нея. В миналото децата на екзекутираните за вещерство са били оставяни на произвола на съдбата и често умирали от недохранване или студ. Това подхранва легендите около имота, за който се твърди, че може да е обитаван от духовете на жените или децата им.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС