През 2019 ще бъдем смели в избора на цветове както за гардероба, така и за косите и устните. Блясъкът се запазва като тренд, а една нова мода по ултра късите бретони ще ни залее. Ето какво ще виждаме около нас през новата година:

В какво ще бъдем облечени

През 2019  няма да липсват романтичните плисета, експанзивните неонови цветове и закачливите ресни. Още от пролетта ще виждаме навсякъде модели на поли и рокли със ситни плисета, по-ситни от обичайното, които придават фееричност, въздушност и игривост на материята.

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни (ВИДЕО)

Още от края на 2018-а кланът Кардашиян много силно позиционира неоновите цветове като модерни. Кайли се появи в ярко оранжево, включително и по автомобилите си, а Ким сякаш заложи повече на зеленото и розовото. Можете да решите облеклото си в един неонов цвят, ако сте супер смели, да заложите на поне два в комбинация.

Пайетите сякаш не са излизали от мода в последните години. Е, 2019-а също ще бъде белязана от тях. Големите шапки пък ще бъдат основен аксесоар през пролетта и лятото, затова ако нямате шапка с огромна периферия, сега е моментът да се сдобиете с нея. За ежедневието пък тотален хит ще бъдат дългите, удобни и мекички жилетки. А ако искате визията ви са бъде по-богата и разкошна, спрете се на сатенена или копринена риза.

дрехи
ThinkStock/Getty Images

Супер интересен факт е, че в последните месеци в Пинтерест търсенето на сатенени топове се е повишило с над 230% и анализаторите са категорични, че това ще в водеща модна тенденция.
И на последно място - късите карирани поли с висока талия ще са тотален хит.

Модели с черни сълзи на лицата представиха „износената“ колекция на Dior в Париж (СНИМКИ)

Косата през 2019

Основна водеща тенденция ще бъдат лилавите и люляковите нюанси на косата, затова ако сте от по-смелите, сега е моментът! Сребристите и сиви нюанси в косата също се запазват като актуални. Освен това ще бъдат много актуални и възкъсите бретони, които се наричат cropped bangs.

коса
ThinkStock/Getty Images

Гримът през 2019

В грима един от основните акценти ще бъдат устните в ярки и много наситени цветове. От класическо червено, през наситено розово, до романтично лилаво. Освен това блясъкът ще преобладава навсякъде - от кожата, през устните, до клепача. И на последно място - тази година се очаква и бум на ламинирането на мигли и вече момичетата няма да се сдобиват с 3D и 15D мигли, а просто ще ги извиват, за да изглеждат красиви и естествени.

грим
ThinkStock/Getty Images

И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Модните престъпления, които не бива да правим (ВИДЕО)

5 модни тенденции, които започнаха от звездите (ВИДЕО)

Разкриха кои са перфектните цветове за първа среща

"Ултравиолетово" беше цветът на 2018 година

7 модни правила, които британското кралско семейство спазва (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук