Бракът на Джони Деп и Амбър Хърд беше краткотраен и изпълнен с неприятни емоции и за двамата. След тежкия съдебен процес, през който бившата двойка мина през 2022 г., те вероятно се виждат взаимно като най-голямото бедствие, което се е случвало в животите им. В началото на миналото десетилетие обаче Джони и Амбър не са огорчени и мразещи се, а носещи се на крилете на любовта хора, пише edna.bg.

Въпреки последвалите проблеми, в началото те били наистина влюбени и запленени един от друг. "Виновникът" за зародилата се искра е филмът "Дневникът на едно пиянде" от 2011 г. Филмът не се слави като един от добрите в кариерата на Деп, може би не само заради отзивите на критиката, но и заради това, че донася в живота му ... Амбър. Ако искате да гледате за пръв път или пък да си припомните тази знакова за живота на актьора роля, то може да откриете филма в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON.

Джони Деп се завръща по-силен от всякога

Хърд и Деп
започнаха да се срещат официално през 2012 г., но магията се случва по-рано: на снимачната площадка на "Дневникът на едно пиянде". Въпреки че лентата, базирана на едноименния роман на писателя и близък приятел на Деп – Хънтър С. Томпсън – нямаше огромен успех в боксофиса, към нея се зароди подновен интерес в резултат на съдебната битка между актьорите.
 
Ако сте проследили отблизо съдебната драма между двамата или просто сте заклети фенове на филмите с Джони Деп, специалната видеотека на EON е идеалното място, където да изгледате филма и да наблюдавате с окото на зрител зараждането на искрата, която впоследствие запали опустошителен пожар.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Въпреки че вече бившите съпрузи споделят една професия, "Дневникът на едно пиянде" е единственият филм, в който участват заедно. На фона на медийната лудост около бурната им връзка, съвместното кинематографично начинание на Джони Деп и Амбър Хърд остана като забравена бележка под линия. Въпреки това е интересно как създаването на един злополучен филм в комерсиален план води до катастрофа и извън обектива на камерата. Сякаш общите начинания на Деп и Хърд просто са обречени на провал от самото начало...

Джони Деп неузнаваем: Актьорът смени визията си (ВИДЕО)

През 2009 г. Джони Деп и Амбър Хърд
се срещат за пръв път на снимачната площадка. По-късно Деп ще разкрие, че веднага се е почувствал привлечен от младата актриса и е допринесъл за това именно тя да получи ролята. Признава още, че е „почувствал нещо, което не би трябвало да изпитва“, докато е снимал по-интимни сцени с нея. По това време той е женен за Ванеса Паради от дълги години. Това обаче не попречило на Амбър да посети неговата каравана и да го целуне и извън кадър.
 

Джони си спомня също, че се е чувствал сякаш всичко е „твърде хубаво, за да е истина“, когато двамата започнали връзката си. Той разказва за първоначалното си впечатление от Амбър: „Тя беше внимателна, беше любяща, беше умна, беше забавна, беше разбираща. Имахме много общи неща, със сигурност блус музика, литература. За тази година или година и половина беше невероятно".

Въпреки химията между Джони и Амбър, "Дневникът на едно пиянде" не успява да резонира с публиката, което води до мрачно представяне в боксофиса от 45 милиона долара.

За Деп филмът носел по-дълбоко и лично значение, тъй като чрез него още веднъж отдавал почит към покойния си приятел Хънтър С. Томпсън. И все пак, пренасянето на нетрадиционния стил на гонзо журналистиката на Томпсън на екран се оказва предизвикателство. Въпреки че Деп успешно се ориентира в света на Томпсън в „Страх и омраза в Лас Вегас" на режисьора Тери Гилиъм от 1998 г., успехът така и не се повтаря.

Мненията на критиците са в унисон с настроенията на публиката след излизането на лентата, като отзивите за "Дневникът на едно пиянде" са в най-добрия случай смесени. Въпреки че отдадеността на Деп към проекта и чувственото присъствие на Хърд получават признание, филмът не се оказва достатъчно въздействащ, за да се превърне в хит.

Амбър Хърд се крие на испански остров под чужда самоличност

"Дневникът на едно пиянде"
е предупредителна история за високите очаквания и пропуснатите възможности. Филмовата среща между Джони Деп и Амбър Хърд, някога готови за кинематографичен успех, се превърна в бележка под линия, засенчена от техните противоречия в реалния живот. Докато разсъждаваме върху погрешните стъпки, довели до неговия крах, "Дневникът на едно пиянде" ни служи като напомняне, че дори най-талантливите актьори и най-интригуващите предпоставки за триумф могат да се поддадат на непредсказуемите приливи и отливи на Холивуд.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:

Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!
edna.bg