Анимационни комари атакуват Европа
Анимационни комари атакуват Европа / netinfo

Парчето на две рисувани комарчета е най-новият хит в европейския музикален свят това лято.

Видеоклипът към песента е изцяло анимационен, а от средата на месец август ще направи и своя дебют и в родните телевизии. Парчето съвсем очаквано носи името “Mosquito” (Комар), а неговите автори са … “Loco Loco”.

Главните герои в него са двете симпатични комарчета Джон (със зелено потниче) и Пол (с лилаво), Джо Бигман (мъжагата, чийто живот тормозят веселите насекоми) и Мариане (танцуващата красавица, в която Джо е влюбен). Видеоклипът е нарисуван с впечатляваща доза чувство за хумор, като целият сюжет се върти около опитите на едрия господин Бигман да залови двете комарчета. И тримата герои обаче взимат активна роля във вокалното изпълнение на песента “Mosquito”.

Основното вдъхновение за този уникален проект е взето от анимационния сериал “Don t Bother Me Mosquito” на испанското студио за триизмерни анимации “ANIMALADA 3D”. Едва ли създателите на забавните типажи са предполагали каква слава и успех ще им донесат те.

Самата мелодия обаче е не по-малко интересна от видеоклипа, а музикалните гении зад нея са от лейбъла Syndicate Music – отговорни за успеха и звученето на “Mambo # 5” на Лу Бега и десетки други изпълнители. Като цяло саундът на песента е латино/денс, но това няма никакво значение, защото парчето ще се забие в главата ви още от първото слушане.

Mosquito вече се превърнa в суперуспешен хит в Испания, Мексико, Германия и всички скандинавски страни, само броени седмици след дебюта си. В Швеция и Дания пък песента вече близо месец е номер едно в чартовете за даунлоуд.

Двете симпатични комарчета Джон и Пол предвещават едно лудо-лудо (Loco Loco) лято с най-горещото парче в Европа в момента!