Представят процедури по ОП Конкурентоспособност
Представят процедури по ОП Конкурентоспособност / снимкa: Sofia Photo Agency

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще участва във Варна в информационния ден по обявените четири процедури за подбор на проекти по Оперативната програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013 г. Това съобщиха от Министерството на икономиката и енергетиката.

Представителите на бизнеса ще могат детайлно да се запознаят с условията и с начина за кандидатстване по процедурите "Подкрепа за внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги", "Технологична модернизация в малки и средни предприятия", "Технологична модернизация в големи предприятия", "Покриване на международно признати стандарти".

Лектори ще бъдат експерти от Управляващия орган на Оперативната програма "Конкурентоспособност" - Дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" в Министерството на икономиката и енергетиката и експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която е Междинно звено на Оперативната програма.