Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, един звезден участник ще напусне състезанието, само ден преди големия му финал утре, заемайки шестото място. След два месеца, прекарани в пълна изолация, звездите стягат редиците си за бляскав финал, а той ще бъде пълен с изненади, какъвто беше и целият юбилеен сезон. Кой е събрал най-малко подкрепа от зрителите и каква ще бъде реакцията на звездите от поредния шок, който ще им поднесе Big Brother довечера, предстои да разберем.

След напускането на Вальо Михов, който зае почетното седмо място в състезанието, страстите и емоциите отново ще вземат връх. Само няколко часа след прошката, неразбирателствата ще завладеят Къщата и двата лагера ще изберат тоталното разделение пред това да изгладят нещата помежду си.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.