Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, един звезден участник ще напусне състезанието, само ден преди големия му финал утре, заемайки шестото място. След два месеца, прекарани в пълна изолация, звездите стягат редиците си за бляскав финал, а той ще бъде пълен с изненади, какъвто беше и целият юбилеен сезон. Кой е събрал най-малко подкрепа от зрителите и каква ще бъде реакцията на звездите от поредния шок, който ще им поднесе Big Brother довечера, предстои да разберем.

Звездите стягат редиците си за бляскав финал на VIP Brother
netinfo
След напускането на Вальо Михов, който зае почетното седмо място в състезанието, страстите и емоциите отново ще вземат връх. Само няколко часа след прошката, неразбирателствата ще завладеят Къщата и двата лагера ще изберат тоталното разделение пред това да изгладят нещата помежду си.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.