Стефановден

27.12.2021

Стефановден е

Денят на Свети Стефан се чества на третия ден след Рождество Христово - 27 декември. От ...
27.12.2016

Празнуваме Стефановден

На 27 декември почитаме паметта на Свети Стефан - един от седемте ученици на Исус Христос, ...
loading