/ „Враца софтуер общество”
За  пета поредна година във Враца се проведе „Лов на съкровище”, организиран от „Враца софтуер общество”. Темата бе обвързана с култовия сериал „Игра на тронове” по супер популярната фентъзи поредица книги на Джордж Р. Р. Мартин.

Продължава записването за Лова на съкровища във Враца

В Лова тази година взеха участие над 100 човека в 26 отбора, като те трябваше да разгадават древни езици, да преодоляват физически изпитания и да проверяват своята ловкост и сръчност. Теренът беше специално подбран и отборите се състезаваха в местността около парк „Хижата”.

„Враца софтуер общество”

Финишираха 19 отбора. Победители станаха отбор „Семафор” преминали през трасето за 2:25:51 сек., втори се класира отбор „К`вото кажеш” с резултат от 2:45:41 сек., а тройката се допълни от отбор „Team Targaryan” с време 3:00:00 сек.


Пак Лов на съкровища във Враца

Награждаването за поредна година бе проведено в актовата зала на СУ „Козма Тричков”. На него отборите получиха своите награди, осигурени от нашите партньори – Dextrophobia. Победителите получиха ваучер за една от техните escape rooms, а класираните на второ и трето място – cards2go интерактивни карти-предизвикателства с мисия.

Наградите бяха връчени от Теодор Костадинов, един от основателите на „Враца софтуер общество” и част от организационния екип на „Лов на съкровище”. След края на церемонията по награждаването, всички участници бяха поканени на парти в Гнездото coworking, където заедно да отбележат края на „Лов на съкровище - Зимата дойде”.

Сдружение „Враца софтуер общество” изказва отново своята благодарност към Община Враца за подкрепата при реализиране и на тазгодишния лов, както и на доброволците от Общински ученически съвет-Враца.