/ Община Мездра
В църквата „Св. Николай Мирликийски“ с. Горна Кремена беше отслужен курбан за здраве. Рибеният курбан беше осветен от отец Данаил Цинцарски, Ставрофорен свещенноиконом във Врачанска епархия. На курбана присъстваха жители на селото и общински съветници от Мездра.
 
„Ваканция, здравей! Да играем безопасно“

Тържеството се пренесе в Пенсионерския клуб на селото, където беше осветен бобен курбан. Приветствие към присъстващите поднесе кметът на общината инж. Генади Събков: „Страшно настроение цари в тази зала... Специално поздравление за майсторите готвачи на двата курбана...

Изграждат компостираща инсталация за зелени отпадъци

Радвайте се на живота, забавлявайте се и бъдете добри към другите“. Инж. Събков поздрави събралите се с цитат от песен на Доли Партън: „Надявам се, че животът ще се отнася добре към вас. Желая ви радост, желая ви много, много щастие! Но знаете ли какво? - Най-много от всичко ви желая любов“.
 
За доброто настроение се погрижиха гостите от гр. Враца, Клуб №3 – Певческа група „Еделвайс“ и живата музика с ръководител Цветомир Дамянов. Жителите на селото се надяват отслуженият курбан да носи здраве и да ги пази от беди и бедствия.
Община Монтана