/ ГЕРБ-Варна
Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС и варненски народен представител Лиляна Павлова ще посети Варна и Аксаково на 15 май (сряда). Тя ще се включи в конференцията „Моята Европейска община”, която ще се проведе в заседателната зала на Общинския съвет в Аксаково.

ГЕРБ представя политическата си платформа за евроизборите

Лиляна Павлова, която оглавяваше министерството, отговарящо за първото Българско председателство на Съвета на ЕС, ще присъства на подписването на споразуменията за партньорство между градовете-участници в нов проект по програма „Европа за гражданите”.

В 14.30 часа във Варна Лиляна Павлова ще се срещне с представители на Камарата на строителите. В следобедните часове тя ще се срещне с граждани и на организираната изнесена приемна в центъра на морската столица.

ГЕРБ се регистрираха първи в ЦИК за европейските избори (ВИДЕО)

По-късно по инициатива на структурата на ГЕРБ в район „Одесос” кандидатът за евродепутат ще се срещне с членове и симпатизанти на партията. Събитието ще се състои от 18:00 ч. в залата на Тракийския дом.

От 19.00 часа в клуба на ГЕРБ-Одесос Лиляна Павлова ще представи приоритетите на партията за предстоящите евроизбори пред Старейшини ГЕРБ.