/ iStock/Getty Images
Стара Загора ще бъде домакин на Републикански турнир по мини футбол за ветерани. Първите срещи са насрочени за петък (15 октомври) от 18.00 часа. В съботния ден ще се играят елиминационните мачове.
 
В неделя от 12.00 часа ще бъде финалът в категория League One,  а час по-късно ще започнат последните мачове в категории Championship  и Premier League.

Обсъдиха бъдещето на мини футбола

От днес до събота "Клуб по спортна стрелба Августа 1992" организира традиционен турнир по спортна стрелба в три дни. През днешния ден ще се проведе състезанието за ученици- момчета, момичета, юноши и девойки с пневматично оръжие в стрелбището на спортна зала „Стара Загора“ от 9.00 до 17.00ч. - без ограничение за желаещите. Те ще могат да стрелят по 10 зачетни изстрела.
 
В петък от 13.00 до 15.00 часа ще бъде надпреварата за административни служители с пневматично оръжие. В съботния ден от 9.00 до 13.00 часа ще бъде състезанието за любители на огнестрелното оръжие с пистолет или револвер на стрелбището, на Армком ООД в кв. Лозенец. Участниците ще се стрелят по 30 зачетни изстрела прецизна стрелба за индивидуално класиране.
 
община Стара Загора