/ netinfo
На безплатния Горещ телефон от 8 до 10 май са отчетени над 180 сигнала
Екип на Общинския приют за безстопанствени животни съдействал за прибиране лисица, влязла в подземието на общежитие на Тракийския университет и е извадил куче, паднало в триметрова шахта в старозагорското село Богомилово.

На горещия телефон:Фалшив сигнал за пожар, дрифт край новия прак

На горещия телефон на общината са получени поредните сигнали за безстопанствени кучета в района на 11 ОУ „Николай Лилиев“, по ул. „Пазарска“, по алеите на Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“, по пешеходната зона на „Цар Симеон Велики“, както и до Телевизионната кула. Сигналите са насочени към екипи на Общинския приют за безстопанствени животни.

Близо 100 са сигналите от граждани на горещия телефон

На шофьор на ТИР е съставен Акт за установяване на административно нарушение заради паркиране върху алеята за предвижване на хора с физически увреждания в района на местната пивоварна.

На горещия телефон: Дрифт, вандалски прояви и бездомни кучета

Граждани са информирали за над 40 неправилно паркирани МПС в града. Постъпили са сигнали за дрифт около парк „Артилерийски“, както и силно форсиране на автомобилни двигатели в района на детска площадка, до блок №288 на бул. „Цар Симеон Велики“.

Гражданин е сигнализирал, че има опит от младежи за разбиване и влизане в района на Автополигона, до село Хрищени. На място е установено, че катинарът е счупен. Направена е докладна записка, работата по случая продължава.

Близо 150 са сигналите от граждани на горещия телефон

След получени сигнали на Горещия телефон е отремонтирано улично осветление, паркомати, чешма в парк „Артилерийски“, обезопасени са катерушки в детски площадки, както и няколко шахти в града.

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157-37, от 8 до 10 май, са отчетени над 180 сигнала