/ iStock/Getty Images
Ще връчват сертификати за признателност
Истории за доброто събират за конкурс в Казанлък, а инициативата се организира по повод Международния ден на доброволеца - 5 декември.

Организатори са Младежкият общински съвет и основателят на платформата "Добрите примери" Теодор Ставров. Конкурсът се подкрепя и от Община Казанлък.

"Добрите примери" е платформа, която фокусира вниманието в позитивните постъпки. Създателят на канала за положителни новини Теодор Ставров изработва уникални сертификати за признателност - малък жест за всички сърцати хора, помогнали на някой в нужда.

Започват номинациите за Годишните награди “Добрият Самарянин”

Благородната инициатива цели да събере Вашите истории за добри дела, за да отличи героите на добрите дела. Може да се включите и в акция „Дари компютър“- за деца, които не разполагат с необходимата техника.

Крайният срок е 26 декември. Изпратете Вашите истории за доброто, за да зарадвате свой близък, приятел, роднина или дори непознат, за да вдъхновим заедно повече хора да творят своята история за доброто, призовават организаторите.

Официалното връчване на сертификатите за признателност и компютри за семейства и деца в нужда ще се състои на 5 декември, неделя, пред сградата на Младежки дом от 12:00 часа.
община Казанлък