/ ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“
Компютри за над 6 хиляди лева дари ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ на Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Обручище, което се намира в непосредствена близост до електроцентралата. С новата техника училището ще модернизира специализирания си кабинет по информационни технологии. Дарението е по повод 160- годишния юбилей на училището.

Откриха нов спортен комплекс в Гълъбово (СНИМКИ)

В училището се обучават 47 деца от 1 до 7 клас в целодневна форма на обучение. Компютрите и софтуера, дарени от ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ ще осигурят на учениците и техните учители достъп до иновативната платформа на Министерството на образованието, която съдържа целия учебен материал. Тя включва и виртуални уроци и тестове, подходящи за самоподготовка.

„КонтурГлобал Марица Изток 3“ подкрепи кампанията „Добрият самарянин“ за седма поредна година (СНИМКИ)

Това е поредната инициатива на ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“  за подобряване на условията на живот в село Обручище.  Централата неведнъж е подкрепяла, както училището, така и детската градина, читалищния фолклорен клуб и един от пенсионерските клубове в селото.

Компанията е дарявала компютърна и климатична техника, фолклорни носии, книги за читалището, велосипеди за детската градина и много други. В Обручище е реализиран и един от големите инфраструктурни обекти по споразумението за корпоративна социална отговорност на КонтурГлобал Марица Изток 3 с Община Гълъбово. През 2014 г. бе цялостно ремонтирана сградата на кметството, както и прилежащите към нея зони.