/ "Мини Марица-изток" ЕАД
Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов бе удостоен с почетния знак на Община Раднево. Отличието му беше връчено лично от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември - празник на град Раднево.

Масовият спорт е добра традиция в „Мини Марица-изток“

Андон Андонов получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на Община Раднево, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, обществено полезни каузи и инициативи.

Запасите от въглища са за поне 60 години

На церемонията присъстваха: областният управител Гергана Микова, представителите на „Мини Марица-изток” ЕАД Димитър Чолаков-заместник изпълнителен директор, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели, жители и гости на града.

Детска изложба „Моят ден в Мини Марица-изток” е експонирана в центъра на Раднево

Кметът на Община Раднево д-р Теньо Тенев изрази уважение и признателност към ръководството на енергийното дружество за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.

Професионални отличия за специалисти на „Мини Марица-изток” ЕАД

Андон Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на Раднево. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град.