/ Община Казанлък
Празничен фестивал на коледарските състави „Добре ми дошли, коледари!" ще се проведе в Казанлък. Фестивалът ще се състои на 24-ти декември, понеделник, от 12:00 часа, на площад „Севтополис“.

Казанлък заживя с празничния дух (СНИМКИ)

В навечерието на Бъдни вечер и Рождество Христово, във Фестивала на коледарските състави „Добре ми дошли, коледари!“ здраве и берекет ще пожелаят на казанлъчани състави от читалищата на община Казанлък, община Стара Загора и Калофер.
 

фестивал коледари
Община Казанлък

Фестивалът „Добре ми дошли, коледари!“ се организира от Община Казанлък и е част от богатата културно-развлекателна програма  по повод коледните и новогодишните празници.
 

фестивал коледари
Община Казанлък

Всяка година в навечерието на Коледа той събира скъпи гости – коледари от близо и далеч, за да поддържа огъня на традициите жив, за да го съхрани и предаде на идните поколения - чист и истински.
 

фестивал коледари
Община Казанлък

Заповядайте на площад „Севтополис“ и на 25 декември, от 11.00 часа,  където ще имате възможност да се включите в Коледното мегданско хоро след църква, организирано от Община Казанлък и НЧ „Жар - 2002“.
 
Празничния афиш с разнообразни събития, организирани от Община Казанлък можете да разгледате на сайта на Общината: kazanlak.bg: https://www.kazanlak.bg/cat-430.html