/ Община Стара Загора

Информационен бизнес форум на тема „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау“ от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), ще се проведе в Стара Загора.

Партньори са Министерството на икономиката и Община Стара Загора. Форумът  ще се състои на 4 юни, от 13.00 ч. в зала „П.Р. Славейков“, в сградата на Общината.
 
МС одобри средства, за да може община Стара Загора да откупи частни улици в бившия Агробиохим

За участие са поканени представители на всички малки и средни компании от Стара Загора и региона. Целта на форума е те да се запознаят с възможностите, които дава програмата "Подкрепа за малкия бизнес" на ЕБВР. Чрез нея фирмите могат да получат експертна помощ за развитие и растеж в различни области като стратегия, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна ефективност и други.
 
Инфраструктурата е акцент в новия бюджет на Стара Загора

Представители на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия ще запознаят присъстващите с мерките за подпомагане на малкия бизнес и възможностите за бизнеса, които предоставя Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“.
 
Представители на бизнеса от Стара Загора и региона ще имат възможност да разкажат за предизвикателствата, които срещат в ежедневието си и да потърсят диалог с институциите, от които зависи решаването на проблемите им.
 
Участието във форума е безплатно, но е необходима регистрация на a.baklova@vando.bg.