"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Иван Димов Ненов“, кв. "Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Иван Димов Ненов“, ул. "Справедливост“ от ул. 362 до ул. "Надежда“, ул. 357 от ул. 362 до ул. "Надежда“ и ул. "Светла“ от ул. "Стефан Дуньов“ до ул. 357.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. "Справедливост“ на кръстовището с ул. "Надежда“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Стария път“, в.з. Лозето се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в: района между ул. "Стария път“ и ул. "Брайново“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. "Стария път“ на кръстовището с ул. "Медуница“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.