Временно ще прекъсне водоснабдяването на спортен комплекс „Славия“, понижено налягане в .к. „Сердика“ и жк. „Красна поляна“ 3, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Коломан“, жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: спортен комплекс „Славия“ и прилежащите му търговски обекти.

ЧЕЗ: Мрежата не може да понесе товара от евентуално спиране на „Топлофикация София“

Възможно е понижено налягане в част от жк. „Сердика“ и жк. „Красна поляна“ 3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коломан“ пред входа на стадиона.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 12- 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.