"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант във в.з. Лозето се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между, ул. „Стария път“ и ул. „Брайново“ .

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стария път“ на кръстовището с ул. „Медуница“.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности в кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”:
Кармелитски манастир „Свети дух", Институт по гората - БАН, база БЧК.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Институт по гората – БАН.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.