„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Челопечене“ и кв. „Витоша“, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Ангел Маджаров“, кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Старо селище", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стойно Кръстев", ул. "Слънчево утро", ул. "Йордан Димчев" и ул. "Чавдар Войвода".

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. „Челопечене“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. „21-ви век“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „21-ви век“ от бл. 6 до ул. „21-ви век“ №42.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „21-ви век“ №10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.