/ община Твърдица
17 предложения ще обсъжда днес Общински съвет. Сред предложенията са Програма за управление на отпадъците на Община Твърдица за периода 2017-2020 г., промени в поименния списък за разпределение на разходите за строителство, основен ремонт и придобиване на дълготрайни материални и нематериални .

Общинските съветници ще обсъждат разрешаване изработване на проект за Подробен устройствен план –ПП парцеларен план/ ПУП- ПП/и одобряване задание за проектиране за елементите на техническата инфраструктура за линеен обект трасе външно ел. захранване1кVи водопровод за питейна вода до ПИ 094024,местност „Върбалака” землище с. Червенаково, кактои  изразяване на предварително съгласие за учредяване право  она прокарване на трасе за изграждане на подземен кабел-1Кv и водопровод за питейна вода за ПИ № 094024 в местност „Върбалака” землище с.Червенаково,община Твърдица област Сливен.

Останалите точки в дневния ред са приемане актуализация в Програмата за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост, Общинска програма за закрила на детето в община Твърдица за 2018 г., определяне на представител на Общински съвет в Общото събрание на акционерите на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД-Сливен и неговите правомощия и Годишен план за действие за 2019 година по изпълнение на Общинската стратегия за развитие на социалните услуги в Община Твърдица /2016-2020/.