/ Община Разград
Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и заместниците му Добрин Добрев, Милена Орешкова и Мирослав Грънчаров предоставиха на управителя на ДКЦ-1 д-р Николай Денев 32 предпазни шлема.

Община Разград

Предпазните средства са част от дарението на Милен Минчев, Никола Николов и Стефан Томов към Общинския кризисен щаб за борба с коронавируса. Преди дни тримата предприемачи увеличиха стойността на дарението си като преведоха още средства, необходими за осигуряване на храна за полицаите на 7-те КПП-та на изходите на Разград.

100 потребители на социални услуги получиха дарение от местни производители (СНИМКИ)

При първата част от дарението им сумата за храна на служителите на реда бе до 13 април, до която дата първоначално бе обявено извънредното положение, сега е до 13 май. Д-р Денев благодари за предоставените предпазни шлемове, които ще се използват от персонала на поликлиниката.

Община Разград

Община Разград

Той обясни, че за здравните работници в ДКЦ-1 работата в условия на извънредно положение е предизвикателство, с което се справят както благодарение на своите професионални качества, така и с помощта на дарители, за да успеят да опазят здравето на жителите на Община Разград.

Община Разград

Ръководството на Община Разград и д-р Денев си пожелаха Разград да остане сред все по-малкото региони, до които вирусът не е достигнал.