/ iStock/Getty Images
Служители на Областната дирекция на МВР в Разград са отличени за постигнати резултати в своята работа и по повод професионалния празник на българската полиция - Архангеловден.

Началникът на Районното управление в Кубрат - главен инспектор Йордан Йорданов, е награден с "Обявяване на благодарност" и парична премия от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. Отличието се дава за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати, свързани с противодействие на престъпленията с наркотични вещества.

Полицията в Стара Загора отбеляза професионалния празник на МВР

По повод 8 ноември други осем полицейски служители са отличени от директора на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Минков. За постигнати значителни професионални резултати с "Писмена похвала" са наградени трима разследващи полицаи, с "Обявяване на благодарност" - двама инспектори от отдел "Охранителна полиция", а с парична награда трима служители от отдел "Криминална полиция".

Заради обявената епидемична обстановка в страната, тази година празникът няма да бъде отбелязан с официални тържества, допълват от полицията в Разград.
БТА