/ iStock/Getty Images
Специалистът по урология д-р Марин Керчев е избран за лекар на годината в Разград. Званието се присъжда по повод Деня на българския лекар, съобщиха от Регионалната лекарска колегия.

За дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност е награден началникът на отделението по хирургия в разградската болница д-р Евгений Генев.

Кампания за поставяне на силанти на деца в Разград

Началникът на отделението по микробиологична лаборатория д-р Екатерина Кубратова получава отличието за принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални технологии.

Призът "Ти си нашето бъдеще" - за млади медицински надежди в България, лекарската колегия присъжда на д-р Онур Гьочгелди. В категорията "Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация" наградата получава д-р Румен Русанов.

По случай днешния Ден на Българския лекар и неговия закрилник Свети Йоан Рилски Чудотворец, Управителният съвет на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в Разград пожелава на лекарите здраве, сили, непрестанен стремеж към усъвършенстване и лично щастие.

Бъдете все така отговорни професионалисти и сърдечни хора, защото добрата дума лекува, се обръщат към своите колеги от лекарската колегия.
БТА