/ iStock/Getty Images
Кандидатът за кмет на Пловдив Дани Каназирева представи кандитатите за управници на „Съюз за Пловдив“ за шестте района под тепетата - арх. Димитър Джугаланов, който ще се състезава за кмет в район „Централен“, Гергана Стоянова - за „Тракия“, Веселин  Козарев - за „Северен“, Евелин Парасков - за „Южен“, Красимира Тодорова - за „Западен“ и Николай Киров - за „Източен“.

Предизборни прогнози в Пловдив

„Мога най-убедено и отговорно да заявя, че моят екип от районни кметове е най-добре подготвен - с нужното образование, опит и качества. Кандидатите познават отлично проблемите на града и районите и заедно имаме конкретни и ясни решения“, коментира Каназирева.

Каназирева: Идва времето на умното планиране и строгия контрол

Тя допълни, че има пълно доверие на Николай Киров, защото работи с него от години. По думите й, той познава район “Източен“ така, както нито един от останалите кандидати.

Костадин Димитров ще е кандидатът за кмет на „Тракия“ за трети път

"Вярвам, че заедно с него ще покажем,
че може да има и друг начин на управление - със силен екип, много енергия, експертиза и уважение към хората", категорична бе Дани Каназирева.

Кандидат-кмет: Грешката Пловдив да е една от най-малките общини в страната, трябва да се поправи

„Моят апел към пловдивчани е най-после да оставим партийната принадлежност и чиновническия подход и да дадем път на подготвени, можещи и възпитани хора, обичащи града си, които ще изпълнят местната власт със съдържание в европейския й смисъл - близо и в услуга на хората“, каза още председателят на „Съюз за Пловдив“.