/ Dariknews.bg
Трима извършители на кражби са задържани от служители на полицията в Пазарджишко, съобщават от Областната дирекция на МВР в областния град. Отнетите вещи са дамска чанта, велосипед и... две кофи за боклук.

Заловиха дързък крадец, задигнал парите от свещи в църква в Пазарджик

На 21 август, неизвестен е задигнал две кофи за смет, оставени пред домовете на жители на Септември. Не след дълго екипи на местното полицейско управление уличили за посегателството 23-годишен мъж. У него били открити и иззети откраднатите съдове.

Две полицейски управления три месеца издирват крадец на смартфон

Преди близо 7 месеца, апаш е задигнал чантата на 60-годишна жителка на Септември с лични документи, лекарства, дебитна карта и мобилен телефон. Тя подала сигнал в полицейското управление, а над половин година след случилото се е разкрит извършителят - 24-годишен неин съгражданин.

Арестуваха легендарен автокрадец, отнел колата на китаец

Отново на 21 август в полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“, е получен сигнал от работещ на бензиностанция за кражба на велосипед, оставен пред сградата.

Млада жена открадна детска количка и тротинетка

При проведеното разследване „по горещи следи“, екипи от участъка задържали 13-годишния автор на кражбата. У него полицаите намерен и велосипедът. С малолетния младеж работи инспектор „Детска педагогическа стая“.