Ральо Ралев
Ральо Ралев

Все по-често млади семейства прегръщат идеята да използват сватбения си ден в повод да направят нещо добро за някого другиго. Все по-актуална е тенденцията младоженците да организират благотворителност, подканяйки гостите си, вместо да купуват цветя, букети или други дребни подаръци, да даряват същите средства за значима кауза.

В „Северен“ наградиха директорите на училищата и детските градини

Такова е и семейство Светослава и Георги Трифонови от Пловдив заедно със своите кумове Христина и Димитър Вълчеви. “Много деца само мечтаят за безгрижното детство, което другите имат. Заради липса на родители или бедност не успяват да се насладят пълноценно на живота.

Нова детска площадка радва децата в район „Северен”

Решихме да ги зарадваме като помолихме нашите гости да купят играчки за сватбата вместо цветя, след което да ги раздадем в институции, където ще бъдат повод за щастие”, споделя Светослава Трифонова. И така събрахме над 50 бр. плюшени играчки, образователни игри, книжки и други”

Невероятен „Шарен карнавал“ - Ральо Ралев отново сред децата на „Северен“

Семейство Трифонови и семейство Вълчеви се обърнаха към кмета на Район “Северен” Ральо Ралев за съдействие, да ги насочи и да им помогне да осъществят добрите си намерения. Играчките и книжките бяха дарени на децата от КСУ “Олга Скобелева”с адрес бул. “Марица” № 142. Г-жа Албена Банчева - директор на комплекса изказа искрените си благодарности към двете семейства от Пловдив за направеното дарение.

“С този жест младите хора показаха на обществото колко е важно да бъдем добри и да бъдем щастливи, когато даряваме радост на другите", коментира Ралев. "Надявам се този светъл пример на семейство Трифонови и семейство Вълчеви да бъде споделен и от други хора", каза още той.