/ район Северен

Отново заедно дни преди 24 май“ - така кметът на „Северен“ Ральо Ралев се обърна към 23-мата директори на детски и учебни заведения в района, с преобладаващата част от които работи вече почти осем години. 

Нова детска площадка радва децата в район „Северен”

За будителската им отдаденост, за умението да спояват своите екипи и да постигат все по-убедителни резултати, Ральо Ралев отличи всички ръководители на детски и учебни заведения с грамоти, като заяви, че е удовлетворен от начина, по който всеки от тях ръководи своето училище и детско заведение. Неговият подарък за преподавателите са луксозните издания „Старият Пловдив“ и „Съкровищата на България“.

С особено внимание бяха обградени директорите, чиито институции навършват кръгли годишнини. Тези учебни заведения ще бъдат отличени и с Почетен знак на Пловдив на церемония на 24 май.

Невероятен „Шарен карнавал“ - Ральо Ралев отново сред децата на „Северен“

С Почетна значка на Пловдив ще бъдат наградени директора на СУ „П.Яворов“, както и учителите Венета Дагова - от  ОУ „Райна Княгиня“ и Росица Любенова и Елена Вързилова - учители в ЕГ „Ив.Вазов“.

Специално внимание бе отделено на директорите на детските заведения, благодарение на които през цялата година не стихват обществени прояви със значим отзвук сред родителите на района.