/ iStock/Getty Images
Ограничения са наложени и за други отсечки от републиканската мрежа
Продължават ремонтите на противопожарната система в тунела „Траянови врата“ на автомагистрала „Тракия“ при 44-45 километър, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Ограничават движението през тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“

Движението през този участък по посока Бургас, ще бъде ограничено в изпреварващата лента от 10:00 до 12:00 часа днес. Трафикът щ се осъществява в активната. От 12:30 до 15:00 часа ремонтите ще са в активната лента, а движението - в изпреварващата.

Пътни отсечки в Пазарджишко са с ограничения заради ремонти

От агенцията призовават водачите да карат внимателно и със съобразена скорост, както и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация. Ограничения са наложени и за други отсечки от републиканската мрежа.

Движението по пътя Батак-Доспат ще става в едното платно от километър 165+000 до 185+000 заради ремонт на асфалта. Поетапно ще се ограничава преминаването в лявата лента, а автомобилите ще бъдат пренасочвани в дясната. Очаква се строителните дейности да приключат днес до 17:00 часа.

Ремонт затваря тунел "Кричим" през нощта за седмица

Проблемен за водачите остава и пътят Панагюрище-Панагюрски колонии от километър 75+475 до километър 75+525 заради пропадане на банкета. Мястото е регулирано с пътни знаци. Срокът за отстраняване на разрушенията е до 30 септември.

Продължава и подмяната на настилка и полагане на водопровод по околовръстната улица „Стоян Ангелов“ в Пазарджик от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“. Движението и там, е двупосочно в едното платно, като мястото е обозначено с предупредителни знаци.