Провокация срещу ГЕРБ, лепят плакати на стъклата на автомобили в Кюстендил
Провокация срещу ГЕРБ, лепят плакати на стъклата на автомобили в Кюстендил / ПП ГЕРБ

Предизборни плакати на кандидата за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев са разлепени върху стъклата на автомобили в Кюстендил. От партията определят тези действия, като провокация от страна на опонентите.

В специална декларация се казва:  

"Уважаеми колеги, граждани на Кюстендил, избиратели!

 

Броени дни ни делят от изборите  на 23-ти октомври. Това е датата, на която ще изберем нашия нов президент, кметове и общински съветници. Намираме се в активен предизборен период. В този период нeколкократно вече бе заявено, че ПП ГЕРБ е ЗА честна и открита предизборна агитация. Това бе подчертано и в няколкото пресконференции на кандидата за кмет на Кюстендил от ГЕРБ Никола Татарлиев.

За наше учудване, така широко водената кампания за честни  предизборни действия, придружени от подписването на специални декларации от няколко  предизборни  щаба и кандидати за кметове, в действителност се оказа чиста мимикрия. Последните действия на тези наши опоненти  са лепене на предизборни листовки на ГЕРБ върху частни автомобили. Предизборният щаб на ГЕРБ  декларира, че стореното е провокация и цели за пореден път дискредитирането както на цялата партия, така и  нашите кандидати !

Наясно сме, че  подобни действия от страна на нашите опоненти ще продължат, затова молим при наличие на подобни ситуации да бъдем уведомявани навременно!

ПП ГЕРБ Кюстендил за пореден път декларира, че е за честни и прозрачни предизборни действия!"