Община Дряново
Община Дряново / Засилен интерес към възможностите за бизнес и корпоративен туризъм в Дряново
Културен календар, озаглавен „Дряново – 150 години град” и новите туристически рекламно-информационни материали за населеното място бяха представени на най-голямото туристическо изложение у нас „Ваканция и Спа Експо” 2019 в София. И тази година общините Дряново, Трявна, Севлиево и Габрово рекламираха заедно туристическия потенциал на региона, под мотото „Да се срещнем в центъра”. 

Таня Станева - майстор грънчар в „Етър”-а, демонстрира своя занаят на голямо туристическо изложение
 
Министърът на туризма Николина Ангелкова разгледа с интерес предстоящите събития в Дряново и обеща да посети града съвсем скоро. Гости на щанда бяха и популярни личности от българското медийно пространство, както и представители на туристическия бранш в Дряново и членове на Консултативния съвет по туризъм към Общината.

РИМ-Габрово и Дечкова къща предизвикват интереса на посетителите на голямо туристическо изложение в столицата
 
На дряновския щанд бяха промотирани не само основните туристически забележителности и маршрути, но актуални пакети и предложения на местата за настаняване в общината. 

Дряново
Засилен интерес към възможностите за бизнес и корпоративен туризъм в Дряново

„Като нова тенденция в търсенето отчитаме засиления интерес на организациите и туристическите агенти към възможностите за бизнес и корпоративен туризъм в нашия град”, коментираха представителите на Община Дряново на голямото туристическо изложение.  

Министър Ангелкова впечатлена от Община Севлиево