/ netinfo
Националният проект „Аз съм Българка!“, на професионалния фотограф от Габрово Радослав Първанов, ще гостува и в Трявна. Откриването на представителната изложба ще се състои в събота, 2 декември, от 17.00 часа в Музей „Старото школо” в центъра на Славейковия град.

На откриването ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създаде специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места.

Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви пренесат в една наистина Възрожденска обстановка.

Дряново, Севлиево,  Габрово и Трявна с общ план за развитие на региона като туристическа дестинация

Изненадите не свършват дотук, но най-интересното ще можете да видите и изживеете на живо, присъствайки  на откриването.
 

Трявна
netinfo

С първия по рода си проект в България Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи, да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло.

Изложбата ще може да видите в Трявна, като възрожденското градче е последно в обиколката на експозицията за 2017 година. Желанието на автора и продуцент на идеята Радослав Първанов е да покаже снимките във всеки град, участвал при заснемането на проекта.
 

Трявна
netinfo

Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е отидете и да се убедите в нашите чисти и истински намерения, да видите група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения.

По един неповторим начин ще видите една различна България, такава, каквато можете да откриете по всяко време, но и непозната, защото фотографът се е постарал „да заключи“ непознатото и любопитно в своите фотографии.

Кулминацията ще бъде голямо българско хоро на площада пред Музея „Старото школо” и светлинен спектакъл Звук и светлина.