/ АПИ
На мястото е поставена необходимата сигнализация, а укрепването ще продължи до края на септември
Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх Шипка при км 164+150. На мястото е поставена необходимата сигнализация, а укрепването ще продължи до края на септември, съобщиха от Областно пътно управление, цитирани от "Фокус".

Пропаднал участък затруднява движението по пътя между Габрово и връх Шипка

Времето в региона е предимно ясно и слънчево. Настилките са сухи, а трафикът - натоварен. Нови въведени ограничения няма. За изминалото денонощие не са регистрирани и тежки инциденти.

Движението през „Траянови врата“ ще е в една лента и днес

Пропаднал участък затруднява движението между селата Селище и Стоките.
Нека шофьорите карат внимателно в отсечката при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано, а укрепването ще продължи до 30 септември. Ограничено е движението на автомобили с ширина над 3.3 метра по пътя между селата Кормянско и Малък Вършец.

Причината е стеснен участък при моста над река Крапец. На мястото е поставена необходимата сигнализация. Реконструкцията на пътя, ще продължи до края на месеца.

Обходният маршрут е по път III- 401 Граница Ловеч - Кормянско-Малки Вършец за ППС над 3,30 м, при км 46+800 по общински път до III - 403 в село Малки Вършец.

Пътни отсечки в Пазарджишко са с ограничения заради ремонти

В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Дряново и Габрово. При км 145+256 се извършва реконструкция на кръстовището и от Областно пътно управление съветват водачите да карат с повишено внимание в свободната лена.

На мястото, е създадена временна организация на движение и трафика се регулира със знаци.
ИА "ФОКУС"