Аз съм българка
Аз съм българка / Радослав Първанов Фотография - Radoslav Parvanov Photography
Националният проект „Аз съм Българка!” бе представен за шести път пред широка публика. Този път мястото бе Трявна. 

„В атмосферата на музея „Старото школо", ние успяхме да направим най-доброто представяне до момента! Горди сме и щастливи, че вечерта бе уважена от заместник-областен управител на Област Габрово,от кмета на община Трявна, от заместника му и от народен представител. 

Още повече ни радва факта, че в дъждовната съботна вечер, съпричастни с нашата идея станаха толкова много тревненци и гости на града!”, коментира фотографът Радослав Първанов, инициатор и основен двигател на проекта „Аз съм Българка”.

Според него, годината е приключена по един много „силен, истински и удовлетворен начин”. 

Проектът „Аз съм Българка" обиколи България


Радослав Първанов изказа благодарност на всички за подкрепата в организирането на представянето в Трявна.
 
 
"Аз съм Българка!" - повече от проект!

Малко преди 2017 година да си отиде, споделяме с вас част от вълненията и посланията, които искаме да изпратим с тази наша идея.Щастлив съм, защото открих щастието наистина! Защото преосмислих всичко, което за мен бе стойностно, научих се да ценя повече, да откривам още малки поводи за радост и не на последно място - сърцето никога не лъже!Радослав Първанов - автор на проекта

Публикувахте от Аз съм Българка - I am Bulgarian в 21 ноември 2017 г.

 
„Благодарим, че нито дъжда, нито студа успяха да изплашат хората и българското хоро на площад „Капитан Дядо Никола" стопли душите на десетките гости, които се включиха в най-българския танц.
 
Благодарение на двете прекрасни тревненки, които участват в проекта - Христиана и Ралица, ние разбрахме, че каузата ни е с още по-големи мащаби и има надежда за нас, докато сме в България и работим тя да бъде още по-добро място за живот.”