Аз съм българка
Аз съм българка / Радослав Първанов

Националният проект „Аз съм Българка!” на професионалния фотограф Радослав Първанов ще гостува в търговския център на бул.“Могильов“. Поводът е осмият рожден ден на търговския комплекс, в който организаторите са предвидили много изненади.

Специално създадена изложба, с уникален дизайн, проектът и филмът ще бъдат представени на 26 ноември /неделя/ от 12.00 часа. Събитието ще се състои на етаж 1, а изложбата ще бъде открита същия етаж.

„Автентична българска обстановка в съвременна търговска сграда. Трудно е да си го представите, но ще се случи“, това обещават Радослав Първанов и екипът на търговския център.

На откриването ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място, в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места.

Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви пренесат в една наистина възрожденска обстановка. Изненадите не свършват дотук, но най-интересното ще можете да видите и изживеете на живо, като отидете на откриването.

С първия по рода си проект в България, Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи, и да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло.

Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е дойдете и да се убедите в чистите и истински намерения, да видите група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения.

По един различен начин ще видите една България, такава, каквато можете да откриете по всяко време, но и непозната, защото фотографът се е постарал да заключи непознатото и любопитно в своите фотографии.

Експозицията ще остане в търговския център до 31 януари 2018 година.