Община Добрич
Община Добрич / Дарик Добрич
Общината обяви за открита процедурата за кандидатстване по Програмата за финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност от бюджета на общината за 2017 година.
 
Проектните предложения на неправителствени организации и граждански сдружения на територията на град Добрич се подават чрез формуляр за кандидатстване, съгласно изискванията на Програмата, приета с решение на Общинския съвет от 25 април т.г.
 
Крайният срок за кандидатстване е 19 юни 2017 година, до 17 часа. Получените след този срок предложения няма да бъдат разглеждани.
 
На 31 май от 13.30 часа в малката заседателна зала на общината се организира информационен ден за кандидатстващите организации. Всеки кандидат ще може да задава въпросите си и да получи необходимата му информация преди подаване на проектните предложения.
 
По Програмата за финансиране на граждански инициативи в полза на местната общност общината предоставя безвъзмездна финансова помощ за реализиране на проектни предложения на стойност до 2 000 лева. Средствата за финансиране на граждански инициативи се определят с решение на Общинския съвет за всяка бюджетна година.