/ netinfo
И тази седмица Областен информационен център-Добрич продължава своята информационна обиколка на тема: „Европейски средства за бизнеса в селските райони“ в общините от област Добрич.

В Каварна информационната среща ще се състой на 25 юли, сряда от 14:00 часа в залата на хотел „Отдих“, бул. България 67, Градски парк. На 26 юли, четвъртък, от 10:30 часа в залата на Община Крушари, екипът на ОИЦ-Добрич ще представи актуалните възможности за финансиране с европейски средства.

ОИЦ-Добрич информира бизнеса за европейските средства в градовете и селските райони

За жителите на община Шабла информационната среща ще се проведе на 27 юли, петък от 14:00 часа в залата на читалище „Дружба 1898“ в с. Дуранкулак.

По време на събитията ще бъдат представени 6.4.1 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ от мярка 6 „Развитие на стопанства и предприятия“, подмярка 4.1.2. "Инвестиции в земеделски стопанства по Тематична подпрограма за развитие на малки стопанства" от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“ от Програма за развитие на селските райони 2014-2020, както и отворени процедури по Програмата за морско дело и рибарство в черноморските общини.