Набират документи за участие в кампанията Зрънце живот
Набират документи за участие в кампанията Зрънце живот / vita-bg.eu

Стартира кандидатстване за финансиране по благотворителната кампания „Зрънце живот" за двойки с репродуктивни проблеми. Тя се провежда от екипите на Фондация „Искам бебе" и „Добруджански хляб" АД, със съдействието на Община Добрич.

На 21 ноември, понеделник, започва процедурата по кандидатстване за финансово подпомагане. Периода, в който се подават заявление е до 15 декември 2016 г. За включване в кампанията е необходимо желаещите да се запознаят с критериите, детайлно описани в Условията за кандидатстване по програмата. Отговаряйки на всички критерии, те трябва да попълнят и изпратят заявление за кандидатстване в посочения срок на имейл: vita@iskambebe.bg.

На финала на кампанията, ще бъдат изтеглени чрез томбола печелившите двойки, в присъствието на нотариус, представител на Фондация "Искам бебе" и представител на "Добруджански хляб" АД. Информация относно условията за кандидатстване може да бъде намерена тук.

Средствата за "Зрънце живот" се осигуряват от продажбата на здравословните, пълнозърнести хлябове ВИТА и основен акцент на кампанията е здравословното хранене и ролята му в превенцията на репродуктивните затруднения при младите хора.